Uitvoering van het bakje in roestvrij staal.
Aan de basis is dit apparaat bestemd voor het kneden van meel (inhoud bak:2 kg meel) en het automatisch bereiden van harde tarwe deeg (produktie 6 kg/u).
Mes voor het automatisch snijden van korte of lange pasta. Uitrusting voor de regeling van de snelheid.
Geleverd met 4 matrijzen:
n°7 (1,5 mm) voor taglioni,
n°28 (6 mm) voor tagliatel,
n°89 (10 mm) voor macaroni,
sfoglia 2x85 mm bladen pasta.
Dit apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
Deze machine is bestemd voor het vervaardigen van pasta vanaf grondstoffen zoals zachte of harde tarwekorrels met toevor van water en/of eieren, of spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
Enkele praktische raadgevingen:
* bereiding van deeg voor tagliatelle:
70% meel type 00,
30% harde tarwe griesmeel,
5 eieren per kg + water (+/- 300 gr - 350 gr per kg vloeistof),
of
100% harde tarwe griesmeel,
5 eieren per kg meel + water (+/- 300 - 350vloeistof per kg),
kneden tijdens +/- 15 minuten met een vochtigheidsgraad van 33%.
* bereiding van pasta van griesmeel:
type: ragliatoni, fusili, conchiglie, spaghetti, enz...,
voor dit soort pasta gebruikt men exclusief harde tarwe griesmeel en
30 - 33% water. Als er verschillende soorten meel gebruikt worden,
moet de bereiding goed gemengd worden voor het toevoegen van
de vloeistof.
Naagelang de smaak van de consument is het mogelijk om
zout toe te voegen in een proportie van 2 gr per kg meel als het
voordien goed opgelost wordt om klonten te vermijden.
N.B.
Andere matrijen voor pasta zijn beschikbaar in optie.
THE +
Bereiding van griesmeelpasta's:
Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz., voor dit type deegwaren worden alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt in een percentage van 30 - 33%. Als er meerdere soorten bloem worden gebruikt, meng dan goed alvorens de vloeistof toe te voegen. Afhankelijk van de smaak van de consument is het mogelijk om zout toe te voegen in een verhouding van ongeveer 2 gr per kg bloem, waarbij ervoor wordt gezorgd dat het in de vloeistof wordt verdund om te voorkomen dat het klonters vormt.
Aan de basis is dit apparaat bestemd voor het kneden van meel (inhoud bak:2 kg meel) en het automatisch bereiden van harde tarwe deeg (produktie 6 kg/u).
Mes voor het automatisch snijden van korte of lange pasta. Uitrusting voor de regeling van de snelheid.
Geleverd met 4 matrijzen:
n°7 (1,5 mm) voor taglioni,
n°28 (6 mm) voor tagliatel,
n°89 (10 mm) voor macaroni,
sfoglia 2x85 mm bladen pasta.
Dit apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
Deze machine is bestemd voor het vervaardigen van pasta vanaf grondstoffen zoals zachte of harde tarwekorrels met toevor van water en/of eieren, of spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor rode pasta.
Enkele praktische raadgevingen:
* bereiding van deeg voor tagliatelle:
70% meel type 00,
30% harde tarwe griesmeel,
5 eieren per kg + water (+/- 300 gr - 350 gr per kg vloeistof),
of
100% harde tarwe griesmeel,
5 eieren per kg meel + water (+/- 300 - 350vloeistof per kg),
kneden tijdens +/- 15 minuten met een vochtigheidsgraad van 33%.
* bereiding van pasta van griesmeel:
type: ragliatoni, fusili, conchiglie, spaghetti, enz...,
voor dit soort pasta gebruikt men exclusief harde tarwe griesmeel en
30 - 33% water. Als er verschillende soorten meel gebruikt worden,
moet de bereiding goed gemengd worden voor het toevoegen van
de vloeistof.
Naagelang de smaak van de consument is het mogelijk om
zout toe te voegen in een proportie van 2 gr per kg meel als het
voordien goed opgelost wordt om klonten te vermijden.
N.B.
Andere matrijen voor pasta zijn beschikbaar in optie.
THE +
Bereiding van griesmeelpasta's:
Type: rigatoni, fusilli, conchiglie, spaghetti, enz., voor dit type deegwaren worden alleen griesmeel van harde tarwe en water gebruikt in een percentage van 30 - 33%. Als er meerdere soorten bloem worden gebruikt, meng dan goed alvorens de vloeistof toe te voegen. Afhankelijk van de smaak van de consument is het mogelijk om zout toe te voegen in een verhouding van ongeveer 2 gr per kg bloem, waarbij ervoor wordt gezorgd dat het in de vloeistof wordt verdund om te voorkomen dat het klonters vormt.
Eigenschappen
- 008-8033
- Diamond
- 2000088033002